Social- och äldreförvaltningen, Stöd och insatser, Bemanningscentrum

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

 

Välkommen att utvecklas med oss

Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

 

Ditt uppdrag

Som personlig assistent arbetar du i nära relation med insatstagaren, anhöriga och kollegor i hemmiljö. Du är insatstagarens förlängda armar och ben och behjälplig i alla vardagssysslor så som städning, matlagning, aktiviteter, samt personlig- och medicinsk omvårdnad.  I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att insatstagaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Nu söker vi efter två manliga assistenter som kan täcka upp under sommaren, en som kan arbeta heltid under juli och augusti, samt en vikarie som kan hoppa in och arbeta enstaka pass vid behov. Arbetstiden är förlagd med 24-timmars pass inklusive sovande jour. 

 

Det här söker vi hos dig

  • Du är en trygg och stabil person som kan behålla lugnet i stressande och utmanande situationer.
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med utåtagerande beteende.
  • Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och förstår vikten av personlig integritet och självbestämmande.
  • Du kan arbeta 24 timmars pass inkl. sovande jour. 

Då insatstagaren har en hjärnskada som gör att han bland annat har minnesproblematik, afasi och ett utåtagerande beteende är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med den målgruppen och vet vad uppdraget innebär. 

För en god kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt har datorvana då vi har dokumentationsansvar. 

Meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig vårdutbildning men det är inget krav då stor vikt kommer läggas på personlig mognad i den här rekryteringen. Registerkontroll från polisen kommer tas inför påbörjad anställning.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Timlön
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/286
Kontakt
  • Nathalie Sjöbeck, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb