Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Brandbergskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning av verksamheten

Brandbergsskolan är en mångkulturell F-9-skola som ligger intill Brandbergens centrum. Vi har ca 550 elever och nästan 100 medarbetare. I skolan ingår förutom grundskola även grundsärskola, särskilda undervisningsgrupper och lärstudioverksamhet. 

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera, genomföra och följa upp elevernas kunskapsutveckling kontinuerligt i enlighet med skolans styrdokument. Du ska aktivt delta i skolans utveckling och samarbeta med såväl andra musiklärare som klasslärare. Du ska nästkommande läsår främst undervisa årskurs 2, 3 och 4. Du deltar även i skolans traditioner, såsom lucia och skolavslutning.

Dina kvalifikationer

Examen från musikhögskola med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Du behöver ha erfarenhet av arbete som musiklärare på skola tidigare. Det är meriterande om du har undervisat på låg- och mellanstadiet och om du har erfarenhet av arbete i mångkulturellt område sedan tidigare. 

Du behöver ha god digital förmåga. 

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.  

 

Din kompetens

Du behöver vara en tydlig ledare med förmåga att skapa tillitsfulla relationer med eleverna.
Du behöver vara bra på att samarbeta och ha en bra förmåga att kommunicera med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.
Visa intresse för att utveckla elever samt undervisning.

Vi erbjuder dig

En dynamisk skola med elevfokus. Ett utmanande, stimulerande och roligt arbete med erfarna kollegor och en stöttande skolledning.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/284
Kontakt
  • Patrik Eriksson, 08-6067407
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb