Utbildningsförvaltningen, Brandbergskolan, anpassade grundskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Beskrivning
Brandbergsskolans anpassade grundskola söker en lärare behörig att undervisa i anpassad grundskolas ämnen. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 550 elever beläget i ett mångkulturellt område. På skolan har vi klasser från F-9 samt lärstudio, SU-grupper och anpassad grundskola.  

Vi söker nu en lärare/speciallärare behörig att undervisa i anpassad grundskolas ämnen. Du undervisar och är mentor till en av våra klasser årskurs 6-9 i anpassad grundskola.

Arbetsuppgifter
Det krävs rätt person för att kunna ge eleverna en välplanerad och individuellt anpassad undervisning. I anpassad grundskola har vi ca 28 elever fördelat på 3 klasser. 

Du är mentor för en klass på 8-10 elever.

Du undervisar i samtliga teoretiska ämnen.

Du samarbetar med övriga undervisande lärare i anpassad grundskola: mentorer och lärare i praktiskt-estetiska ämnen.

Du har ett fortlöpande dokumenterande arbete.

Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Du ska:

- ha behörighet att undervisa anpassad grundskola. Du ska känna dig trygg i såväl planering, undervisning som bedömning enligt läroplan för anpassad grundskola.

- ha god erfarenhet som lärare och av barn med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad.

- ha erfarenhet av att arbeta i anpassad grundskola, Meriterande om du har erfarenhet av elever med andra svårigheter gällande NPF/språkstörning etc.


- ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa.

- ha goda förmågor gällande samarbete och ledarskap då du kommer att arbeta nära tillsammans med andra lärare och elevassistenter. 

Kvalifikationer

Behörighet för undervisning årskurs 4-9 anpassad grundskola, gärna med så bred ämnesbehörighet som möjligt, så att du kan arbeta som klasslärare.

Det är ett plus om du också har specialpedagogisk kompetens, gärna i form av en speciallärarutbildning.

Du ska uttryckta dig akademisk och fackenligt i tal och skrift på svenska. Detta med tanke på det utvecklingsarbete Brandbergsskolan driver med ett språkstärkande arbetssätt.

Villkor
Hos oss får du spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater samt friskvårdsförmåner. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Höstterminen 2016
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/278
Kontakt
  • Bobby Sundin, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb