Social- och äldreförvaltningen, Stöd och insatser, Personlig assistans

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet. 

Vill du jobba hos mig?

Jag är en 30 årig kille som nu söker 2 nya assistenter till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben. Jag behöver hjälp med all omvårdnad, vid förflyttningar samt andra vanligt förekommande hushållsuppgifter. 

Du kommer få delegering för att kunna hjälpa mig med mediciner och sondmatning. 

Det här söker jag hos dig

För att jag ska få kvalité i min vardag behöver du vara driven men samtidigt veta när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara initiativtagande både i hemmet och aktiviteter så att min dag blir så meningsfull som möjligt.

Till följd av min funktionsnedsättning när det kommer till kommunikation är det viktigt att du kan förmedla det svenska språket och även mitt modersmålspråk rumänska flytande i både tal och skrift.

Arbetstiderna är rullande schema med både dag och kvällspass, där den ena tjänsten ligger på ca 95% och den andra tjänsten på ca 85%. Jag söker även dig som vill arbeta som timanställd hos mig.

Känner du att det här är något för dig så tveka inte med att söka.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön eller timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Tjänst 1 = ca 95%, tjänst 2 = ca 85%, timanställd = 0-100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/258
Kontakt
  • Therese Johnstone, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb