Social- och äldreförvaltningen, SÄBO HS, Korttidshem

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Vi arbetar på uppdrag av beställarenheten och i uppdraget ger vi avlastning till föräldrar samt skapar goda sociala sammanhang och miljöombyte för den enskilde. Brukarna kommer till oss efter skola, fritids eller arbete. Du kommer att arbeta i ett arbetslag som har full fokus på brukarna, och deras välbefinnande. I tjänsten ingår även allt som förekommer i ett hem som matlagning och städning. Haninge Korttidsboende består av tre enheter.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag som stödassistent utgår från LSS, där de bärande principerna för hur insatserna ska ges är självbestämmande, inflytande, tillgänglighet, delaktighet, kontinuitet och helhetssyn. Målet är att brukaren ska få det stöd som hen har behov av för att leva ett så självständigt liv som möjligt med god livskvalitet. Inom Korttidsboende har du en viktig uppgift att stödja brukarna till en meningsfull fritid samt att följa uppsatta mål och rutiner. Dokumentation i form av journalanteckning, genomförandeplan, checklistor samt städning av huset är en av dagliga arbetsuppgifterna för nattpersonal.

Detta är en heltidstjänst och avser vaken natt, ensamarbete på Tyrestavägen 36, som är en av de tre korttidshem i Haninge.

Det här söker vi hos dig

  • Önskvärd utbildning från Vård och Omsorgsprogrammet eller Barn och Fritidsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning
  • Du har förmåga och kunskap att arbeta med barn, ungdomar och vuxna som har funktionsvariationer
  • Önskvärt är också kunskap inom neuropsykiatri och intellektuell funktionsnedsättning
  • Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, ungdomar samt andra anhöriga, är lösningsorienterad och har ett empatiskt förhållningssätt
  • Du är positiv, flexibel och kan arbeta strukturerat och tar egna initiativ och ansvar i arbetssituationen

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson:

Senor Abdulkarim, Verksamhetschef: 08-606 73 28

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdbidrag. I rollen ges du möjlighet till handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/245
Kontakt
  • Senor Abdulkarim, 08-6067328
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb