Social- och äldreförvaltningen, Teamet för stöd och hälsa

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Vi är ett gäng kreativa, kompetenta och lösningsfokuserade sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeut som nu söker en vass kollega till vårt team. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet till nästa nivå?

Ditt uppdrag

Social- och äldreförvaltningens Teamet för Stöd och Hälsa har det medicinska ansvaret för särskilda boende inom LSS och i dagliga verksamheter samt särskilda boenden inom Socialpsykiatrin. 

Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser inom LSS-boende, daglig verksamhet enligt LSS och  socialpsykiatriboende. Du har stora möjligheter och samtidigt ett stort ansvar att påverka ditt eget arbete gentemot denna varierande målgrupp. 

Till ditt stöd har du inom kommunen tillgång till MAS, MAR, Demenssjuksköterska och Dietist. Vi erbjuder goda förutsättning för vidare utveckling och ett modernt arbetssätt med säkrade digitala system. 

Du handleder och utbildar patienter och personal i Hälso- och sjukvårdsfrågor. Samverkan med Region Stockholm ingår i arbetsuppgifterna. Du deltar aktivt i teamarbete och med kvalitetsutveckling inom ditt område. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och/eller psykiatrisk diagnos i öppenvård. 

Arbetstid: förlagd enbart på vardagar, dagtid 8-17.

Kvällar, nätter och helger anlitar vi jourhavande sjuksköterskor för uppdraget.

Det här söker vi hos dig

  • Du är Leg. Sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet, helst med erfarenhet inom LSS-området. 
  • Du tycker om att arbeta i team och är positiv till förändring och utvecklingsarbete.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
  • Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
  • Du har en digital kompetens och ett intresse för att implementera nya lösningar. 
  • Du har ett empatiskt och fördomsfritt synsätt.
  • B-körkort är ett krav och det är viktigt att du känner dig bekväm att köra bil i tjänsten. 

Som person har du ett engagemang för arbete med målgruppen och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. Teamet arbetar med gemensamma uppdrag och är en resurs för varandra, så som du är för den enskilde och stöttar brukaren i vardagen.

Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i Kommunhuset, friskvårdscheckar, klämdagar, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

För ytterligare information ring:

Verksamhetschef Camilla Gisgård 08-606 77 38 

Provanställning kan komma att tillämpas

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/244
Kontakt
  • Camilla Gisgård, 08-6067738
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb