Social- och äldreförvaltningen, Vallagården

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Vallagåren och Ros-Andergård är två Silviahemcertifierade boenden vars mål är att vi tillsammans erbjuder en vård som ska leda till en känsla av högsta möjliga livskvalitet för våra vårdtagare.  

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som är flexibel vill ha nya utmaningar och delar vår bild av att aktiviteter är en del av den äldres vardag!

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med övriga yrkesprofessioner arbeta med den boende i fokus. För oss är det viktigt att individens behov sätts i centrum och detta genomsyrar vårt arbetssätt. Du motiverar och stödjer de boende till att bibehålla och utveckla sina förmågor samt handleder personal i rehabiliterande insatser. Du arbetar nära omvårdnadspersonalen och initierar och stöttar dem i att erbjuda en aktiv vardag för de äldre.

Uppdraget omfattar även sedvanliga arbetsuppgifter som hjälpmedelsförskrivning, rehabilitering efter skada. Du kommer att arbeta i två olika verksamheter Ros-Andergård och Vallagården. På Vallagården kommer du att ha din närmsta chef och ingå i en ledningsgrupp där vi tillsammans initialt planerar och följer upp verksamhetens mål och budget. Du kommer också ingå ett team med omvårdnadspersonal, gruppchef, sjuksköterska, arbetsterapeut på båda verksamheterna.   Som fysioterapeut kan du i hög grad styra hur du lägger upp din arbetsdag samt vara med och utveckla verksamheten.

För att klara uppdraget som fysioterapeut  hos oss på bästa sätt behöver du vara en empatisk person med god samarbetsförmåga som är duktig på att kommunicera. Vi ser även att du är modig, kreativ och flexibel.

Då tjänsten innebär många kontaktytor så det är mycket viktigt med en god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt på personlighet 

 

Det här söker vi hos dig

  • Du är legitimerad fysioterapeut, trygg i din yrkesroll och har helst tidigare erfarenhet från äldreomsorg. Dokumenterad specialistkompetens inom äldreomsorg, demens eller palliativ vård är meriterande.
  • Du tycker om att arbeta i team och är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete.
  • Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
  • Du har digital kompetens och ett intresse för att implementera nya lösningar

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till de boende, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

Som fysioterapeut hos oss kommer du få ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Du kommer att samverka med övriga kollegor i kommunen. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag dagtid, ledigt röda dagar och klämdagar. Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset samt friskvård. Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Intervjuer kommer ske löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/233
Kontakt
  • Fatou Chorr, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb