Social- och äldreförvaltningen, Stöd och insatser, Personlig assistans

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Välkommen att utvecklas med oss

Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet. 

Ditt uppdrag

Nu söker vi kvinnliga assistenter för två vikariat hos en av våra kunder t.o.m. 2024-10-31 med möjlighet till förlängning. Du börjar efter överenskommelse men vi ser helst att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Som personlig assistent arbetar du i nära relation med kunden, anhöriga och kollegor i kundens hem. Du är behjälplig i alla vardagssysslor, så som städning, matlagning, aktiviteter, samt personlig- och medicinsk omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar. 

Det här söker vi hos dig

  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården och som personlig assistent.
  • Du har under de senaste 2 åren erfarenhet av att hantera trakeostomi inkl. sugning och hostmaskin.
  • Du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig vårdutbildning.
  • Du kan arbeta under hela sommaren och fram till 2024-10-31, arbetstiderna är förlagda dag/kväll och varannan helg. 

Som person är du lyhörd, empatisk och anpassningsbar med en god samarbetsförmåga. Du tycker om att skapa nya relationer och förstår vikten av personlig integritet och självbestämmande. För en god kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift samt har datorvana då vi har dokumentationsansvar.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-10-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/227
Kontakt
  • Carina Filipovic, 08-6067000
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb