Särskilda boenden och hälso och sjukvård

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 

Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som vill ha nya utmaningar och delar vår bild av att aktiviteter är en del av den äldres vardag!

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med övriga yrkesprofessioner arbeta med den boende i fokus. För oss är det viktigt att individens behov sätts i centrum och detta genomsyrar vårt arbetssätt. Du motiverar och stödjer de boende till att bibehålla och utveckla sina förmågor samt handleder personal i rehabiliterande insatser. Du arbetar nära omvårdnadspersonalen och initierar och stöttar dem i att erbjuda en aktiv vardag för de äldre. Uppdraget omfattar även sedvanliga arbetsuppgifter som hjälpmedelsförskrivning och rehabilitering efter skada.

Du kommer att ingå i team med omvårdnadspersonal, gruppchef, sjuksköterska, arbetsterapeut andra fysioterapeuter samt relevanta teamdeltagare utifrån sin respektive profession. På Hagagården kommer du ha en kollega som är fysioterapeut och två kollegor som är arbetsterapeuter. Som fysioterapeut kan du i hög grad styra hur du lägger upp din arbetsdag samt vara med och utveckla verksamheten.

Ditt arbete är förlagt på våra vård och omsorgsboenden i kommunen. 

Det här söker vi hos dig

  • Du är legitimerad fysioterapeut, trygg i din yrkesroll och har helst tidigare erfarenhet från äldreomsorg. Dokumenterad specialistkompetens inom äldreomsorg, demens eller palliativ vård är meriterande.
  • Du tycker om att arbeta i team och är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete.
  • Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
  • Du har digital kompetens och ett intresse för att implementera nya lösningar.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till de boende, närstående samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Det här kan vi erbjuda dig

Som fysioterapeut hos oss kommer du få arbeta med erfarna kollegor inom olika professioner. Du kommer att samverka med övriga kollegor i kommunen.

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag dagtid, ledigt röda dagar och klämdagar. Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset samt friskvård. 

Intervjuer kommer ske löpande så ansök redan idag! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/130
Kontakt
  • Katarina Blocksjö, 08-6065354
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-05-17

Tillbaka till lediga jobb