Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Höglundaskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Välkommen att utvecklas med oss!
Höglundaskolan är en F-6 skola som har drygt 500 glada och kunskapstörstiga elever och ca 60 engagerade och kompetenta medarbetare som alla tillsammans arbetar utifrån vår vision "Kunskapsglädje och framtidstro, Vi kan, vi vill ,vi vågar."

Våra elever och/eller deras föräldrar kommer från världens alla delar och därför är det viktigt att du är kulturmedveten och intresserad av att, i alla skolans ämnen, medvetet arbeta för elevens språkutveckling.

Vår skola, som byggdes för 6 år sedan är vackert utformad och de ljusa, moderna lokalerna bjuder in till lärande och möten mellan människor. I ett socioekonomiskt tufft område som vårt, är det viktigt att skolan andas kunskap och trygghet som grund för att våga och vilja utvecklas. Detta kräver också ett medvetet, målinriktat och tidvis hårt arbete, men den dagliga belöningen från elevernas framgångar och stolthet när de lyckas gör att vi väljer att jobba på Höglundaskolan.

Tillsammans på skolan äger vi en enorm erfarenhet som vi i vardagen, men också i strukturerade former, delar med oss av. För våra fokusområden, som just nu handlar om skolans ansvarskultur och språkutvecklande arbetssätt, använder vi oss även av extern utbildning för att få möjlighet att reflektera och bli ännu bättre.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att vara mentor, planera, genomföra och följa upp resultaten av undervisningen. I arbetet ingår också samarbete i olika forum.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Meriterande är att du har en bred kompetens och erfarenhet. Du ser på relationsskapande som en framgångsfaktor för varje elevs optimala utveckling utifrån dennes förutsättningar.
Du är en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du är inte främmande för att prova nya vägar i din roll.

Villkor


Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jordbro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/646
Kontakt
  • Maria Ohlsson, 08-606 84 15
  • Terez Lundqvist Miklos, 08-606 79 20
Publicerat 2019-10-22
Sista ansökningsdag 2019-11-22

Zurück zu Stellenangeboten