Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Fredrika Bremergymnasiet är idag en av Sveriges största gymnasieskola med ca 2100 elever.

Vi söker nu en engagerad gymnasielärare som främst kommer att undervisa i karaktärskurserna på Barn- och fritidsprogrammet samt ansvara för arbetsplatsförlagt lärande. I arbetet ingår även att samarbeta inom arbetslaget samt sedvanliga uppdrag som förekommer inom programarbetslaget.

Fredrika Bremergymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.  Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i programlag och ämneslag med fokus på eleverna och skolans mål. Du är tydlig och engagerad och kan genom din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga locka fram det bästa ur dina elever. 

Du kommer att ha en lärarkollega som mentor under introduktionstiden som du kan rådfråga, särskilt om du saknar lärarerfarenhet sedan tidigare. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare och samarbeta kring elevernas lärande och utveckling.

Legitimerad gymnasielärare.

(examensbevis och lärarlegitimation bifogas ansökan).

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/492
Kontakt
  • Marie Merenius, 070-606 7648
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-09-13
Sista ansökningsdag 2018-10-13

Zurück zu Stellenangeboten