Utbildningsförvaltningen, Dalarö förskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss!

Dalarö förskola ligger "mitt i byn" vid Dalarö torg i Stockholms södra skärgård, tillhörande Haninge kommun. Förskolan har fyra avdelningar med ca 70 barn.  

På förskolan arbetar erfarna förskollärare och barnskötare. Vi arbetar med lärande och utveckling i ateljén, på gården och i den rika naturen med hav och skog alldeles intill. Dalarö förskola tillhör skärgårdens förskolor som möts i pedagogiska forum, på Kremiman - ett återbrukscenter och på studiedagar.

 Ditt uppdrag

Som förskollärare ansvarar du för avdelningens verksamhet: Gruppens och de enskilda barnens utveckling, Det systematiska kvalitetsarbetet och kontakten med VH. Du leder och fördelar arbetet i det lilla arbetslaget och samverkar med övriga medarbetare på förskolan för att varje dag se till att erbjuda barnen en trygg och kreativ miljö där de kan utveckla självständighet, kunskaper och möjligheter att uttrycka sig med de hundra språken.

Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad förskollärare, gärna med några års erfarenhet. Du behöver god förmåga att reflektera, analysera och dokumentera utbildningen.

Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad, initiativtagande och har pedagogisk insikt  för att tillsammans med övriga förskollärare och förskolans ledning utveckla goda strukturer, grundverksamhet och projekterande i ett hela-dagen-perspektiv. Du bör vara  kreativ, tydlig och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete i en kreativ miljö och vackra omgivningar.  Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/638
Kontakt
  • Michaela Otterström, 08-606 51 05
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-16
Sista ansökningsdag 2019-11-16

返回职位空缺页面