Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Åbyskolan är en F-6 skola som har 420 elever med cirka 50 engagerade och
kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett elevperspektiv.


Skolans ledord är kommunikation, flexibilitet och ödmjukhet, där alla medarbetare bör ta ett gemensamt ansvar för verksamheten. Hos oss får du kollegor med engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Vi arbetar i arbetslag, F-1, 2-3, 4-6, och fritidshemmet. Vårt förhållningssätt är att se helheten där "jaget aldrig får bli större än laget".

Nu söker vi dig som är Grundlärare - fritidshem med inriktning musik eller lärare med inriktning mot musik med erfarenhet mot fritidshem.


Verksamhetens mål är att varje elev ska få möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor och att uppnå kunskapskraven för respektive årskurs utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att planera, undervisa och utvärdera lektioner i musik årskurs 3-6 samt i fritidshemmet utifrån riktlinjerna i Lgr 11. Du planerar och deltar också aktivt i skolans rastverksamhet. I arbetet ingår även samarbete mellan 
olika personalgrupper, forum och föräldrakontakter.

I uppdraget ingår att planera och genomföra skolavslutningar, firande av olika högtider såsom luciafirande etc. samt eventuella gemensamma musiksamlingar under läsåret. 

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog med inriktning musik eller har lärarexamen i ämnet musik med tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem. Du har kunskap om och är väl bekant med att använda olika digitala verktyg.

Villkor


Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger och intervjuer kommer ske löpande därav kan tjänsten komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7/1-2020
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/633
Kontakt
  • Carola Strömberg, 08-606 7490
  • Joanna Forslund, 08-606 7353
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-11
Sista ansökningsdag 2019-12-13

返回职位空缺页面