Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Din arbetsplats sträcker sig över Haninges vackra skärgård och fyra ö-skolor. Vi driver skola och förskola av olika storlek, med allt ifrån 4 till 60 barn per enhet, på Dalarö, Ornö, Muskö och Utö.

Ditt uppdrag

Rektor arbetar i första hand mot skolan och tjänsten som biträdande rektor på förskolan innebär att man har ett stort mandat med medföljande ansvar för verksamheten gällande omsorg, pedagogiskt kvalitetsarbete, personalfrågor, föräldrakontakt och budget. Du kommer även ansvara för att kvalitetssäkra övergången från förskola till förskoleklass och vidare upp i första klass. 

Det här söker vi hos dig

Du är förskollärare och utbildad pedagogista. Du är en driven, ansvarstagande visionär som inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Du ser forskning som en självklar del i ditt ledarskap och du värdesätter relationer med personal, barn och vårdnadshavare som en stabil grund för ett positivt ledarskap. Du är en organisatör och är lösningsfokuserad. Du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt som du kan ha kvar helikopterperspektivet och driva verksamheten framåt.

Då du behöver ta dig mellan öarna är det viktigt att du har både körkort och tillgång till bil.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga, trevliga kollegor. Vi sitter mitt i skärgårdsidyllen med goda parkeringsmöjligheter  Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid och klämdagar. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/352
Kontakt
  • Michaela Otterström, 08-0707306776
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-05-22
Sista ansökningsdag 2019-08-22

返回职位空缺页面