Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vi söker nu en engagerad gymnasielärare i matematik. 

Arbetsuppgifter

Fredrika Bremergymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet där viljan att leverera bästa kvalitet till våra elever står i fokus. Vi söker dig som söker nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. 

Kvalifikationer

Legitimerad gymnasielärare i matematik (examensbevis och lärarlegitimation bifogas ansökan). 

Villkor

Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människor åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i programlag och ämneslag med fokus på eleverna och skolans mål. Du är tydlig och engagerad och kan genom din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga locka fram det bästa ur dina elever. Vi ser helst att du har flerårig pedagogisk erfarenhet och även erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerade projekt.  Vi fäster stor vikt vid din personliga förmåga att genom tydligt ledarskap motivera och engagera eleverna till goda resultat. 

I uppdraget ingår undervisning i matematik samt övriga arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget samt sedvanliga uppdrag som förekommer inom programarbetslaget. 

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2019-06-14
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/666
Kontakt
  • Marie Merenius, 070-606 7648
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-21

返回职位空缺页面