Utbildningsförvaltningen, Gymnasiet, Centrumvux

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Centrum Vux erbjuder ett stort utbud av utbildningar i egen regi inom kommunal vuxenutbildning, inklusive svenskundervisning för invandrare, samt särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola. 

Ditt uppdrag

Du planerar och leder tillsammans med din ledningsgrupp det långsiktiga och dagliga arbetet på Centrum Vux i enlighet med styrdokumenten. Du deltar aktivt i den strategiska planeringen och den systematiska uppföljningen i ledningsgruppen för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Det här söker vi hos dig

Du är en tydlig och förtroendeingivande pedagogisk ledare med hög integritet som styr verksamheten mot allt högre uppfyllelse av nationella och lokala mål. Som ledare är du kommunikativ, närvarande och engagerad. Ditt ledarskap präglas av systematik, struktur och samsyn kombinerat med god resursmedvetenhet. Du prioriterar delaktighet, arbetsmiljö och undervisningsmiljö. 

Kommunal vuxenutbildning i Haninge utförs till övervägande delen i egen regi. För att erbjuda ett brett utbud krävs nära samarbete med andra kommuner. Att verka i en politiskt styrd organisation kräver skicklig följsamhet gentemot politiska beslut.

Du har pedagogisk högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt skolledarskap. Du är väl insatt i de nationella styrdokumenten för skolan.

Det är meriterande att du har genomgått befattningsutbildning för rektorer eller statlig rektorsutbildning. Likaså är det meriterande att du har arbetat inom vuxenutbildningen.

Det här kan vi erbjuda dig

Som rektor på Centrum Vux får du ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Din arbetsplats är öppen och ljus med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar och möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/622
Kontakt
  • Peteris Smitmanis, 08-606 83 75
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-11-02
Sista ansökningsdag 2018-12-02

返回职位空缺页面