Utbildningsförvaltningen, Förskola, Norra Handens förskolor

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.

Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.

Norra Handens förskolor arbetar för att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus. I vårt arbete inspireras vi av Reggio Emilias pedagogiska filosofi

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet där vi inspireras av Reggio Emilias pedagogiska filosofi och där barnets bästa ska vara i fokus i våra ställningstaganden. Du kan och vågar utmana dig och dina kollegor i arbetet med barnen. Du har fokus på arbetet och är professionell i mötet med barn, föräldrar och kollegor. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra lärandet, som ligger till grund för förskolans systematiska kvalitetsarbete. Pedagogerna på våra förskolor ska ha ett förhållningssätt där lärande och utforskande är i fokus. För oss är det viktigt att nyfikenhet och upptäckarglädje stimuleras. Barn ska känna tilltro till sin egen förmåga och sin inneboende kreativitet. Barn och pedagoger behöver därför experimentera och utforska tillsammans med alla sina sinnen. Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället. Vi ser olikheter och kulturell mångfald som en tillgång bland barn, föräldrar och pedagoger.

Ditt uppdrag

Du är en del av arbetslaget som tillsammans ansvarar för det pedagogiska arbetet och miljön på avdelningen. Du ska ha vara väl insatt i läroplanen för förskolan och ha förmåga att omvandla läroplanens mål till praktiska utmaningar som skapar meningsfullt lärande för barnen. Som barnskötare i Norra Handens förskolor har du alltid barnets bästa i fokus i ditt arbete.

Dina kvalifikationer

För att kunna arbeta hos oss ska du:

 • ha barnskötarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning
 • ha ett intresse av att arbeta i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus
 • vara initiativrik
 • vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga
 • ha ett gott bemötande och förhållningssätt gentemot barn, kollegor och vårdnadshavare 
 • ha kännedom om Barnkonventionen

Vi erbjuder

 • en god introduktion i verksamhet och arbetssätt
 • pedagogiska nätverk
 • pedagogisk kompetensutveckling
 • pedagogisk handledning
 • friskvårdsbidrag 
 • arbetskläder

Välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev, meritförteckning och löneanspråk! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/577
Facklig företrädare
 • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-10-30
Sista ansökningsdag 2019-11-30

返回职位空缺页面